Jdi na obsah Jdi na menu
 


Grand Prix 2018-19

První turnaj série Grand Prix se konal v Jeseníku, ale my byli v Praze na muzikálu tudíž Honza nehrál.

V sobotu 17.11.2018 odjížděli zástupci SK Řetězárna Česká Ves do Hrabišína na druhé kolo krajského přeboru mládeže, kterého se tentokrát zúčastnilo 89 mladých šachistů.

Nejlépe si vedl Honzík Cimburek, který již jako nejmladší v kategorii do 14 let obsadil velmi pěkné 3. místo.

 

V sobotu 12. 1. 2019 se odehrál 3. turnaj  krajského přeboru mládeže v šachu, který je součástí série turnajů Grand Prix. Celkem se ho zúčastnilo 74 mladých šachistů ve čtyřech věkových kategoriích.

V kategorii C – děti do 14 let  již tradičně na předních místech a tentokrát příčku s číslem 2 obsadil Jan Cimburek se 6,5 body, kdy tento pouze jednou remízoval a to s Lukášem Blahou, který nakonec na vyšší pomocné body zvítězil.

honza-gp-prostejov.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Čtvrtý turnaj se odehrál v Mohelnici dne 2.3.2019 a tady se Honzovi ale vůbec nedařilo a skončil na 5. místě. Jako raritu však máme záznam Mohelnické televize, který můžete shlédnout zde:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=CCD4S3a2Tu0

Pátý turnaj se odehrál v Zábřehu čtvrtou březnovou sobotu a zde Honza již ve své tradiční formě obsadil 2. místo

honza-2-zabreh-gp.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Šestý turnaj se odehrál v Litovli dne 13.4.2019 a Honza na 1. místě se 6,5 body...bohužel bez dokumentace, ani nezůstávali na vyhodnocení aby stihli vlak:(

Sedný turnaj se odehrál v Grygově 4. 5. 2019, kde Honza dva turnaje prohrál a to ho posunulo na 4. místo.

Celkově při součtu bodů ze čtyř nejlepších turnajů skončil na výborném 3. místě pouhý 0,5 bod za druhým Lukášem Blahou. První rok ve 14 myslím že dost dobrý úspěch :)

gp-celkove-3.-m.jpg